پنجشنبه ۲۷ شهریور ۰۴

نحوه پخت و سرو سيب كوكو سيب زميني

۶۸ بازديد

مواد لازم براي پخت كوكو سيب زميني

بافت ترد از اين غذاي ايراني يكي ديگر از دلايل اصلي محبوبيت آن در ميان كودكان است.  علاوه بر اين، بسياري از ايراني‌ها كوكو سيب زميني را دوست دارند، زيرا طبخ آن بسيار راحت است و زمان زيادي براي آماده شدن لازم ندارد.

  • 2 عدد سيب زميني بزرگ
  • 3 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد پياز زرد كوچك رنده شده
  • 1 قاشق غذاخوري آرد
  • ½ قاشق چايخوري زردچوبه
  • ½ قاشق چايخوري نمك
  • ¼ قاشق چايخوري فلفل
  • روغن به مقدار لازم

 

طرز تهيه كوكو سيب زميني

بهتر است بعد از آب‌پز كردن سيب زميني بگذاريد كمي خنك شود و بعد آن را رنده يا پوره كنيد. اين كار مانع از اين مي‌شود كه كوكوهاي شما هنگام سرخ شدن تكه تكه شوند و شكل‌شان را از دست بدهند. همچنين شما مي‌توانيد از تركيب سيب زميني پخته شده و خام براي تهيه مايه كوكو سيب زميني استفاده كنيد، فقط دقت داشته باشيد كه آب سيب زميني خام حتما بايد گرفته شود. پياز، تخم مرغ، كمي آرد، زردچوبه و نمك و فلفل را اضافه كنيد. آن‌ها را با استفاده از يك چنگال خوب مخلوط كنيد.

آب پياز مي‌تواند باعث وارفتن كوكو هنگام سرخ شدن شود بنابراين فراموش نكنيد كه آب پياز را دور بريزيد. شما همچنين مي‌توانيد از سبزي‌هاي خشك يا تازه مانند نعناع خشك، يا نعناع، ​​ترخون، جعفري، و يا ريحان را به مايه كوكو سيب زميني خود اضافه كنيد.

كوكو سيب زميني را سرخ كنيد

در اين مرحله از طرز تهيه كوكو سيب زميني در يك تابه نچسب مقداري روغن بريزيد و بگذاريد خوب داغ شود. با قاشق مقداري از مواد را برداريد به شكل گرد درآوريد و درون تابه‌اي كه روغن آن كاملا داغ شده است بگذاريد.

با قاشق از مايه كوكو سيب زميني برداريد و با پشت قاشق حالت گرد به آن‌ها بدهيد و در تابه كنار هم بچينيد تا سرخ شوند. شعله گاز را كم كرده و بگذاريد كوكوها تا زماني كه رنگ‌شان به طلايي مايل به قهوه‌اي در نيامده سرخ شوند. سپس كوكوها را برگردانيد تا روي ديگرشان نيز سرخ شود.

مي‌توانيد در ابتدا يك عدد كوكو سيب زميني درون تابه درست كنيد تا غلظت مواد كوكو را بسنجيد. اگر كوكو هنگام سرخ شدن وا رفت و بافت آن از هم جدا شد مي‌توانيد يك قاشق آرد به مخلوط اضافه كنيد.

 

گرفتن روغن اضافي كوكو سيب زميني

ضخامت كوكو سيب زميني (kookoo sibzamini) بايد در حدود 2 سانتي‌متر باشد، اگر كوكوها بيشتر از اين ضخامت داشته باشند ممكن است وسط كوكو نپخته باقي بماند. هنگامي كه داريد كوكو سيب زميني را سرخ مي‌كنيد كنار دست خود يك بشقاب داشته باشيد و روي آن دستمال كاغذي آشپزخانه قرار دهيد. بعد سرخ شدن كوكوها آن‌ها را داخل بشقاب قرار دهيد تا روغن اضافي‌شان جذب دستمال كاغذي شود.

 

نحوه سرو كوكو سيب زميني

كوكو سيب زميني‌ها را داخل بشقاب مورد نظر خود قرار داده و سرو كنيد. نكته جالب در مورد كوكو سيب زميني اين است كه اين غذا را هم مي‌توانيد به صورت گرم يا سرد سرو كنيد. كنار هر بشقاب يك تكه نان تازه قرار دهيد. از خيارشور، گوجه فرنگي خرد شده، ماست، ليمو ترش، انواع ترشي‌ها و جعفري و ريحان تازه هم مي‌توانيد براي تزئين استفاده كنيد.

اگر دوست داشته باشيد مي‌توانيد اين غذا را به صورت ساندويچي سرو كنيد. چند عدد از كوكو سيب زميني‌ها را به همراه خيارشور و گوجه فرنگي و كاهو داخل نان باگت يا ساندويچي قرار دهيد و به عنوان ميان وعده يا غذاي سبك ميل كنيد. اگر به دنبال غذاي ايراني ساده و سريع هستيد، كه همه حتي كودكان نيز دوست داشته باشند، كوكو سيب زميني گزينه مناسبي است.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.