چگونه استانبولي را با گوشت و بدون گوشت درست كنم؟

۱۸۹ بازديد

استانبولي پلو يكي از پركاربردترين و شايد پرمصرفترين انواع پلو در ايران است. اين غذاي خوشمزه با برنج، گوشت، گوجه فرنگي و انواع ادويه تهيه مي‌شود. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه استانبولي پلو (estamboli polo) را به شما آموزش دهيم با ما همراه باشيد.


مواد لازم 

  • ۳ پيمانه برنج
  • ۷۰۰ گرم گوجه فرنگي
  • ۲۰۰ گرم گوشت گوسفند
  • ۵ قاشق سوپ خوري پياز داغ
  • نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار كافي
  • ۵۰ گرم روغن حيواني يا كره
  • زعفران به مقدار كم

طرز تهيه استانبولي پلو با گوشت

  • برنج را با آب ولرم و با كمي نمك خيس كنيد.
  • گوجه فرنگي‌ها را بشوييد و با غذاساز له كرده يا رنده كنيد.
  • گوشت را قيمه‌اي خرد كنيد و همراه با ۲ قاشق پياز داغ، زردچوبه، فلفل و كمي آب بپزيد تا آب آن تمام شود و به روغن بيفتد.
  • كمي نمك اضافه كنيد و كنار بگذاريد. گوجه فرنگي له شده را همراه با كمي روغن مايع، پياز داغ و زردچوبه مخلوط كنيد.
  • سپس نمك و فلفل را اضافه كنيد و بعد از جوش آمدن به مدت ۵ دقيقه بپزيد.
  • آب برنج را خالي كنيد و به گوجه فرنگي در حال جوشيدن اضافه كنيد. آب روي برنج بسته به نوع برنج، بايد يك و نيم تا دو بند انگشت باشد.
  • اگر آب گوجه كمتر بود، كمي آب اضافه كنيد تا برنج بجوشد و آب آن كم شود.
  • موقع دم كردن برنج و گذاشتن دَم كني، گوشت‌ها را وسط برنج بگذاري و سپس دم كنيد.
  • بعد از دم كشيدن، روي آن كمي كره آب شده يا روغن حيواني بريزيد و در ظرف مناسب سرو كنيد.

مواد لازم

  • 3 پيمانه برنج
  • 700 گرم گوجه فرنگي
  • 3 قاشق سوپخوري پياز داغ
  • 4 عدد فلفل سبز
  • رب گوجه فرنگي
  • نمك، فلفل، زردچوبه و روغن
  • 4 عدد سيب زميني متوسط

طرز تهيه استانبولي بدون گوشت

  • برنج را بشوييد و خيس كنيد.
  • گوجه فرنگي‌ها را بشوييد و با غذاساز له كرده يا رنده كنيد.
  • سيب زميني را پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد.
  • در قابلمه روغن بريزيد و زردچوبه و پياز داغ را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
  • سيب زميني را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
  • گوجه فرنگي‌ها را همراه يك ليوان آب اضافه كنيد و سيب زميني و رب گوجه فرنگي، نمك و فلفل را بپزيد.
  • بعد از اطمينان از پخت سيب زميني برنج را اضافه كنيد.
  • نمك و آب آن را اندازه كنيد و برنج را به صورت كته بپزيد.
  • موقع دم كردن، فلفل‌ها را روي برنج قرار دهيد و برنج را دم كنيد.
  • هنگام سرو، روغن يا كره روي آن بريزيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.