جمعه ۰۵ اردیبهشت ۹۹ ۱۸:۴۰ ۱۸۹ بازديد
استانبولي پلو يكي از پركاربردترين و شايد پرمصرفترين انواع پلو در ايران است. اين غذاي خوشمزه با برنج، گوشت، گوجه فرنگي و انواع ادويه تهيه ميشود. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه استانبولي پلو (estamboli polo) را به شما آموزش دهيم با ما همراه باشيد.
مواد لازم
- ۳ پيمانه برنج
- ۷۰۰ گرم گوجه فرنگي
- ۲۰۰ گرم گوشت گوسفند
- ۵ قاشق سوپ خوري پياز داغ
- نمك، فلفل و زردچوبه به مقدار كافي
- ۵۰ گرم روغن حيواني يا كره
- زعفران به مقدار كم
طرز تهيه استانبولي پلو با گوشت
- برنج را با آب ولرم و با كمي نمك خيس كنيد.
- گوجه فرنگيها را بشوييد و با غذاساز له كرده يا رنده كنيد.
- گوشت را قيمهاي خرد كنيد و همراه با ۲ قاشق پياز داغ، زردچوبه، فلفل و كمي آب بپزيد تا آب آن تمام شود و به روغن بيفتد.
- كمي نمك اضافه كنيد و كنار بگذاريد. گوجه فرنگي له شده را همراه با كمي روغن مايع، پياز داغ و زردچوبه مخلوط كنيد.
- سپس نمك و فلفل را اضافه كنيد و بعد از جوش آمدن به مدت ۵ دقيقه بپزيد.
- آب برنج را خالي كنيد و به گوجه فرنگي در حال جوشيدن اضافه كنيد. آب روي برنج بسته به نوع برنج، بايد يك و نيم تا دو بند انگشت باشد.
- اگر آب گوجه كمتر بود، كمي آب اضافه كنيد تا برنج بجوشد و آب آن كم شود.
- موقع دم كردن برنج و گذاشتن دَم كني، گوشتها را وسط برنج بگذاري و سپس دم كنيد.
- بعد از دم كشيدن، روي آن كمي كره آب شده يا روغن حيواني بريزيد و در ظرف مناسب سرو كنيد.
مواد لازم
- 3 پيمانه برنج
- 700 گرم گوجه فرنگي
- 3 قاشق سوپخوري پياز داغ
- 4 عدد فلفل سبز
- رب گوجه فرنگي
- نمك، فلفل، زردچوبه و روغن
- 4 عدد سيب زميني متوسط
طرز تهيه استانبولي بدون گوشت
-
برنج را بشوييد و خيس كنيد.
-
گوجه فرنگيها را بشوييد و با غذاساز له كرده يا رنده كنيد.
-
سيب زميني را پوست بگيريد و نگيني خرد كنيد.
-
در قابلمه روغن بريزيد و زردچوبه و پياز داغ را به آن اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
-
سيب زميني را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد.
-
گوجه فرنگيها را همراه يك ليوان آب اضافه كنيد و سيب زميني و رب گوجه فرنگي، نمك و فلفل را بپزيد.
-
بعد از اطمينان از پخت سيب زميني برنج را اضافه كنيد.
-
نمك و آب آن را اندازه كنيد و برنج را به صورت كته بپزيد.
-
موقع دم كردن، فلفلها را روي برنج قرار دهيد و برنج را دم كنيد.
-
هنگام سرو، روغن يا كره روي آن بريزيد.