سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۸ ۱۹:۱۰ ۸۱ بازديد
فرني غذايي است كه با آرد برنج و شير و ساير افزودنيها پخته ميشود و معمولا همراه غذاي اصلي يا به عنوان دسر مصرف ميشود. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه فرني را به شما آموزش دهيم.
مواد لازم
- ½ ليتر شير
- 2 قاشق سوپخوري آرد برنج (50 گرم)
- 4 قاشق سوپخوري شكر (100 گرم)
- يك تا دو قاشق سوپخوري گلاب

دستور العمل
- آرد برنج را در شير حل ميكنيم و شكر و گلاب را اضافه مينماييم و مايه را در ظرف لعابي ميريزيم.
- سپس مايه را در ظرف لعابي ميريزيم و روي حرارت ملايم قرار ميدهيم و مرتب هم ميزنيم تا جوش آمده كمي غليظ شود.
- سپس در ظرف ميكشيم و وقتي سرد شد صرف مينماييم.