طرز تهيه زرشك پلو با مرغ به روش رستوراني

۷۹ بازديد

زرشك پلو با مرغ يكي از معروف‌ترين غذاهاي ايراني است. اين غذا پر از طعم شگفت انگيز زعفران و زرشك است. مثل بسياري از غذاهاي ايراني، روش‌هاي متفاوتي براي پخت زرشك پلو وجود دارد. در اين مطلب طرز تهيه بهترين و خوشمزه‌ترين زرشك پلو با مرغ را به شما آموزش خواهيم داد.

طرز تهيه زرشك پلو با مرغ

تهيه زرشك پلو  (zereshk polo) با مرغ نيازمند سليقه، دقت و حوصله است. در اين مقاله قصد داريم روش تهيه اين غذاي خوشمزه را به شما آموزش دهيم با جيميتو همراه ما باشيد.

در اولين مرحله طرز تهيه زرشك پلو، درون يك قابلمه كمي روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس ران يا سينه مرغ را با اين روغن كمي سرخ كنيد. لازم نيست گوشت مرغ در اين مرحله كاملا بپزد، كافي است رنگ مرغ كمي طلايي شود.

بعد از سرخ كردن مرغ‌ها، پياز را پوست بكنيد و نگيني خرد كنيد و آن‌ها را به قابلمه اضافه كنيد. كمي نمك و زردچوبه و فلفل نيز به مرغ اضافه كنيد. بعد از اين مرحله دو ليوان آب به مرغ اضافه كنيد و بگذاريد با حرارت ملايم بپزند. حدود يك ساعت لازم است تا مرغ به خوبي بپزد.

چگونه زرشك پلو را تزيين كنيم؟

درون يك ماهيتابه كوچك، كمي روغن بريزيد، زرشك‌هاي شسته شده را به آن اضافه كنيد و در آخر يك قاشق زعفران دم كرده را روي آن بريزيد و بگذاريد براي چند دقيقه روي حرارت ملايم تفت بخورند. دقت داشته باشيد كه زرشك سريع مي‌سوزد و نبايد بيش از چند دقيقه روي حرارت باقي بماند.

 

چگونه غذا را سرو كنيم؟

بعد از دم كشيدن برنج، آب مرغ را در ظرف كوچكي بريزيد. برنج را درون بشقاب مورد نظر بكشيد و آن را با زرشك تزيين كنيد و تكه‌هاي مرغ را كنار برنج قرار دهيد. براي سرو كردن زرشك پلو با مرغ مي‌توانيد از دو ظرف جداگانه كمك بگيريد. در يك ظرف برنج را بكشيد و مرغ را جدا سر سفره قرار دهيد. سس مرغ را نيز مي‌توانيد در كاسه‌اي كوچك بريزيد تا سر سفره هركس به اندازه دلخواه از آن بر روي برنج بريزد. زرشك پلو با مرغ را مي‌توانيد با سالاد شيرازي، سالاد كاهو و ماست سرو كنيد.

مواد لازم

  • 4 عدد ران مرغ
  • 4 پيمانه برنج
  • 1 عدد پياز
  • 1 قاشق غذاخوري زعفران دم كرده
  • ½ فنجان زرشك
  • نمك و فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • 1 قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي

دستور العمل‌

  • در اولين مرحله طرز تهيه زرشك پلو، درون يك قابلمه كمي روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس ران يا سينه مرغ را با اين روغن كمي سرخ كنيد.
  • بعد از سرخ كردن مرغ‌ها، پياز را پوست بكنيد و نگيني خرد كنيد و آن‌ها را به قابلمه اضافه كنيد. كمي نمك و زردچوبه و فلفل نيز به مرغ اضافه كنيد. بعد از اين مرحله دو ليوان آب به مرغ اضافه كنيد و بگذاريد با حرارت ملايم بپزند.
  • در اين مرحله مي‌توانيد به آماده كردن و دم كردن برنج بپردازيد.
  • بعد از اينكه مرغ‌ها به خوبي پخته شد، آن‌ها را از درون آب مرغ بيرون بياوريد و كناري بگذاريد. 1 قاشق رب گوجه فرنگي را به آب مرغ اضافه كنيد و اجازه دهيد كمي بجوشد. سپس آب مرغ را از روي گاز برداريد.
  • درون يك ماهيتابه كوچك، كمي روغن بريزيد، زرشك‌هاي شسته شده را به آن اضافه كنيد و در آخر يك قاشق زعفران دم كرده را روي آن بريزيد و بگذاريد براي چند دقيقه روي حرارت ملايم تفت بخورند.
  • بعد از دم كشيدن برنج، آب مرغ را در ظرف كوچكي بريزيد. برنج را درون بشقاب مورد نظر بكشيد و آن را با زرشك تزيين كنيد و تكه‌هاي مرغ را كنار برنج قرار دهيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.