چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

فوت و فن هاي تهيه سالاد شيرازي

۲۴۷ بازديد

سالاد شيرازي به عنوان پرمصرف‌ترين انواع سالاد در ايران شناخته مي‌شود و معمولا با بسياري از غذاها قابل سرو شدن است. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه سالاد شيرازي را به شما آموزش دهيم. پس تا انتها با ما همراه باشيد.

 

سالاد شيرازي چيست؟

سالاد شيرازي به عنوان يك سالاد ملي در ايران شناخته شده است و براي بيشتر غذاها در ايران، شايعترين پيش‌غذا يا خوراك است. بطور معمول داراي بافت ترد و مرطوب است و تا حدودي شبيه به پيكو د گالو و سالاد ايراني است. تهيه اين سالاد بسيار زمانبر و سخت است زيرا ابعاد قطعات بايستي به يك اندازه باشد.

مي‌توانيد از سس مايونز نيز به جاي آبغوره استفاده كنيد. براي اين كار آبي كه از گوجه فرنگي و خيار در ته ظرف باقي مانده است را خالي كنيد و سپس به آن سس مايونز را اضافه كنيد و آن را كاملا مخلوط كنيد.

براي اينكه سالاد شما خوشمزه‌تر شود و كاملاً جا بيفتد، بهتر است بعد از اينكه آن را كاملا آماده كرديد به مدت يك ساعت در يخچال بگذاريد تا كاملا جا بيفتد.

براي اينكه طعم سالاد شيرازي (salad shirazi) شما بهتر و متفاوت‌تر شود مي‌توانيد مقداري فلفل دلمه اي را به صورت ريز خرد كنيد و به آن اضافه كنيد.
براي اينكه سالاد شما يك طعم دلچسب‌تري به خود بگيرد مي‌توانيد از فلفل سياه به اندازه يك قاشق چاي خوري استفاده كنيد. بعد از اضافه كردن آن را كاملا هم بزنيد تا فلفل با كل سالاد مخلوط شود.

 

نكات مهم در طرز تهيه سالاد شيرازي

  • بهتر است سالاد حدود نيم ساعت قبل از سرو آماده شود و در يخچال قرار گيرد.
  • بنا به سليقه خود و مهمانانتان مي‌توانيد به جاي آب ليموي ترش، از آبغوره يا آب نارنج يا  سركه بالزاميك استفاده كنيد.
  • اگر مقداري فلفل دلمه‌اي سبز به سالاد اضافه كنيد، طعم آن بهتر مي‌شود.
  • در صورت تمايل مقداري روغن زيتون هم به سالاد اضافه كنيد.
  • بهتر است به جاي آبليمو از ليمو ترش تازه استفاده كنيد.
  • سالاد شيرازي اغلب با غذاهايي مثل استامبولي پلو و لوبيا پلو سرو مي‌شود.

 

سس ساده براي تهيه انواع سالاد 

در اين بخش قصد داريم به معرفي يك سس سالاد اشاره كنيم كه مي‌توانيد از آن در سالاد شيرازي و انواع ديگري از سالاد استفاده كنيد. با جيميتو همراه ما باشيد.

مواد لازم

  • ۱ پيمانه روغن زيتون
  • ۱/۳ پيمانه سركه يا آبليمو
  • ۱۰۰ گرم خامه
  • نمك و فلفل به مقدار كافي

 

طرز تهيه سس سالاد 

نمك و فلفل را در سركه يا آبليمو حل مي‌كنيم و روغن زيتون و خامه را به آن اضافه مي‌كنيم و سس را خوب به هم مي‌زنيم و مخلوط مي‌كنيم. هم اكنون سس سالاد شما آماده است و مي‌توانيد آن را در هنگام سرو در بشقاب خود استفاده كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.